már
6

| Szerző: Jinda | 7:45 pm

Szerencsére már szerintem nem azt a kort éljük, amikor társkeresőn fent lenni ciki. Hülye sztereotípia, hogy aki regisztrál egy ilyen oldalra, azok csak a rondák, valamilyen fogyatékosságal élők, büdösek, vagy külsőre stimmelnek, csak lelkileg totál elbaszottak. Persze ezek mindegyike megtalálható még ma is ezeken a helyeken, de vannak egész normális emberek is. Egy ilyen oldalon vagyok csak fent (megnevezni nem szeretném). Egyetlen egyszer fajult odáig a dolog, hogy egy itt megismert illetővel személyes találkozásig jutottunk, aztán egyáltalán nem sült ki rossz dolog belőle, konkrétan tök jó 8 hónap együtt. Szóval sose lehet tudni...Viszont a pasik által felrakott képekből egy tanulmányt lehetne írni (biztos a csajokéból is, csak én azt nem nézem), és most nem azért mert ennyire cinikus vagyok meg lenéző, hogy én csak röhögni járok oda, de sajnos legtöbbször kénytelen vagyok röhögni. Hét favorit kategóriám van:

7.) Fürdőszoba/nappali/vonat/lift tükrében magát fotózós, aki nagyon menő az még bele se néz a tükörbe, hanem oldalra a távolba mereng, és persze ez néha kombinálva félpucér, bicepszet feszítő pózzal.

6.) A nyaralós fotók. A háttér a tenger, vagy valamilyen szép táj, ami amúgy tök jó, szívesen nézek szép hegyvonulatokat, csak a delikvens kis pötty a kompozícióban, magyarul l***sz nem látszik belőle.

5.) Hasonló kategória, a napszemüveg és akár pluszba sapka, hogy véletlenül se látszódjon semmi az arcából, persze az az egy fotó van feltöltve.

4.) Meg kell említeni a túl távoli képek után, a túl közelit, mikor csak egy szeme van a fotón (legalább látszana mindkettő, akkor annyi kiderülne, hogy nem kancsal), de egy kék szemmel nem tudok mit kezdeni, sok minden nem derül ki belőle.

3.) A kocsiban ülős, épp vezetős, vagy csak a parkolóban kocsira támaszkodós, illetve motorra...férfiasabb már nem is lehetne.

2.) Ezüstérmes az előzőre kicsit hajazó, a tóparton guggoló, halat tartó férfi, vagy elejtett vaddisznó tetem fölött, fegyverrel vigyorgó. Ok, hogy a régi női férfi szerepek, ők vadásztak mi őriztük a tüzet...stb. de na, akkoris. Nekem ez inkább nevetséges és nem pedig tesztoszterontól túlfűtött.

1.) Az első helyen pedig az áll, aki még béna képekkel se próbálkozik, annyira lusta, vagy annyira fantáziataln, vagy annyira ronda szegény, ezért felrak egy képet Brad Pittről, vagy más színészről. Vannak okosabbak akik már rájöttek, hogy túl ismert embert nem szabad, hanem valami viszonylag ismeretlen modellt például, akkor hátha lesz aki elhiszi, hogy tényleg ő van a képen. Szánalmas.


Szóval, sok szerencsét Linda a társkereséshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://jinda.blog.hu/api/trackback/id/tr445846665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása